ΠΕΡΙ ΓΡΙΠΗΣ

ΠΕΡΙ ΓΡΙΠΗΣ

Δημοσίευσηαπό Ιωαννίδης Δημήτριος » Παρ 07 Αύγ 2009, 16:31:10

Προχθές, έλαβα στον Υπολογιστή μου το ακόλουθο μύνημα, το οποίον επειδή αφορά σε ένα θέμα που ταλανίζει σήμερα ολόκληρη την ανθρωπότητα, δημοσιεύω όπως είναι, χωρίς να θέλω μ' αυτό τον τρόπο, να κατευθύνω ή να αποτρέψω ενέργειες προσωπικές του καθενός από Σας΄. Άλλωστε, όλοι "ΚΑΙ ηλικίαν έχομεν, ΚΑΙ νούν υποτίθεται ότι διαθέτομεν", οπότε οκαθένας μας, μπορεί εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του και να ενεργήσει καταλλήλως. Το εάν πράττω αυτή την στιγμή σωστά ή λάθος, θα το δείξει όπωσδήποτε η νεκροψία.

ΠΕΡΙ ΓΡΙΠΗΣ

Τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί άραγε στις Κυβερνήσεις των διαφόρων Χωρών και φυσικά και στην δική μας Κυβέρνηση του Καραμανλή, αλλά και στις ΗΠΑ από μία πανδημία ;
Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, γιατί εάν αυτή η γρίπη είναι πανδημία, τότε…. μάλλον οι επιστήμονες που χρησιμοποιούνται, προκειμένου να πεί-σουν τα πλήθη για τον «τεράστιο κίνδυνο» και την απειλή που υφίσταται το ανθρώπινο είδος, από την γρίπη που δεν είναι των χοίρων ( για να μην πληγεί η σχετική βιομηχανία ), αλλά δεν είναι κατασκευασμένη ούτε από τον άνθρωπο ( άσχετα με το εάν κάποιος επιστήμονας από την Αυστραλία δήλωσε ευθαρσώς πως ο συγκεκριμένος ιός, κατασκευάστηκε σε εργαστήρια της Αυστραλίας ).
Αυτή η γρίπη, λοιπόν, μοιάζει περισσότερο με γρίπη κατά παραγγελία, εάν σκεφθούμε την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος μας διαβεβαιώνει πως μέχρι το 2011 η γρίπη θα έχει εξαπλωθεί σε όλα τα σημεία του πλανήτη !!! Τέτοια σιγουριά μπορεί να έχει μόνο εκείνος που στέλνει αλληλογραφία με Courier !!!
Το γεγονός της εξάπλωσης της γρίπης, οφείλεται στον αρχικό εφησυχασμό ( μετά το Μεξικό ) που επέτρεψε και την ελεύθερη διακίνηση Αμερικανών τουριστών και επαγγελματιών από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Μεγάλη Βρετανία αποδέχθηκε, πως ο βαθμός εισχώρησης της γρίπης, οφείλεται κατά κόρον στην ελεύθερη είσοδο στη χώρα Αμερικανών τουριστών !!!
Δηλαδή, όλοι όσοι έβγαιναν από τις ΗΠΑ, είχαν τον ιό της γρίπης ; Ούτε εμπόρευμα προς εξαγωγή να ήταν…!
Αν και στην ουσία, πρόκειται για εμπόρευμα που μεταφέρθηκε πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και πολύ… βολικά, για εκείνες τις φαρμακοβιομηχανίες που κατασκευάζουν το εμβόλιο κατά του « θανατηφόρου » ιού και που φυσικά, έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν, μία τρελή εισροή χρημάτων στα ταμεία τους, από τις παραγγελίες του « εμβολίου »!
Τώρα, γιατί άλλαξε η νομοθεσία των ΗΠΑ και υποχρεώνει όσους κάνουν το σχετικό εμβόλιο, να υπογράφουν και πως η Φαρμακευτική Εταιρεία, δεν έχει καμία ευθύνη για το σκεύασμά της, είναι όντως αξιοπερίεργο…!
Ας έρθουμε όμως στην Ελλάδα, όπου ο ιός έχει αρχίσει να μεταδίδεται, με τρελούς ρυθμούς και που αποδεδειγμένα, εισέρχεται στη Χώρα, μέσω τουριστών ή Ελλήνων που έρχονται από το εξωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή, τα ΜΜΕ όλης της Χώρας, ασχολούνται αποκλειστικά με το θέμα αυτό, που αποδεδειγμένα δεν αποτελεί κίνδυνο για κανέναν.
Γιατί όμως τα Ελληνικά ΜΜΕ « καίγονται » και κάνουν τόσο εκτενείς αναφορές, τη στιγμή που στις ΗΠΑ θεωρείται ακόμη μία « ετήσια ασθένεια » και στην Ευρώπη αντιμετωπίζεται μάλλον ψύχραιμα ;
Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν για τον κίνδυνο, που βρίσκεται « μέσα στο σπίτι μας »;
Γιατί καταβάλλεται τόσο έντονη προσπάθεια να μας ενημερώσουν, για κάτι το οποίο άρχισε ήδη να αμφισβητείται πολύ σοβαρά, σε πολλές Χώρες του πλανήτη και από πάρα πολλές ομάδες σοβαρών επιστημόνων ;
Η απάντηση ίσως να κρύβεται, στο ότι η Κυβέρνησή μας, βολεύεται να ασχοληθούν οι Έλληνες πολίτες με την « παγκόσμια πανδημία », παρά με την Ελληνική τραγική κατάσταση στην οικονομία και ( κυρίως ) στα Εθνικά θέματα. Είναι πολύ καλός αντιπερισπασμός και εάν μάλιστα φθάσει σε σημείο, που μεταφέρει και πανικό στους Έλληνες πολίτες
( μεταβάλλοντάς τους σε μία μάζα ), τότε η Κυβέρνηση, μπορεί να προχωρήσει σε πλήθος άθλιων μέτρων κατά των ελευθεριών των πολιτών, αλλά και σε πλήθος άθλιων υποχωρήσε-ων κατά των Εθνικών συμφερόντων.
Η γρίπη των χοίρων, έχει φθάσει πρώτα στους εγκεφάλους των πολιτικών, που επιθυμούν διακαώς να την μετατρέψουν σε όπλο προπαγάνδας και να την χειριστούν προβοκατόρικα, προκειμένου να κρύψουν τις πομπές τους ( λαδώματα κ.λ.π. ), να ολοκληρώσουν την αποπληρωμή των χρεών τους ( στους « χορηγούς » τους ) και να προσφέρουν νέες εγγυήσεις στον Μεγάλο Μαύρο Αδελφό στον Λευκό Οίκο, για να τους ανανεώσει την θητεία τους !! Άλλωστε, εάν ο ιός αυτός καταφέρει να μεταλλαχθεί και εάν μάλιστα γίνει και « φονικός », τότε ένα νέο εμβόλιο, θα είναι απαραίτητο και θα γεμίσει δεόντως τις τσέπες κάποιων συγκεκριμένων ( π.χ. του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ κ. Ράμσφελντ, ο οποίος αποδεδειγμένα είναι ένας εκ των μεγαλομετόχων Φαρμακευτικής κατασκευάστριας Εταιρείας του αντιϊκού εμβολίου ) !
Το έργο είναι καλό ! Πολύ καλό και προσφέρει και… δράκο !!!
Είναι ακριβώς όπως το διαβάζετε…! Και ο « δράκος », είναι ο φόβος που επιθυμούν να ενσπείρουν στους πολίτες, η απομόνωση αλλά και η παράδοση κάθε προσωπικής ελευθερίας στα χέρια ανθρώπων, που δεν γνωρίζουμε και που φυσικά ούτε επιθυμούν αλλά ούτε και ποτέ θα επιδιώξουν να τους γνωρίσουμε.
Επειδή ο ιός αυτός, δημιουργεί προβλήματα στον τομέα της υγείας, μεταφέροντας άλλα κρίσιμα περιστατικά υγείας σε δεύτερη ταχύτητα αντιμετώπισης, ίσως η Κυβέρνηση θα έπρεπε να σταθεί στο ύψος των ευθυνών της και να σταματήσει το αίσχος, το οποίο διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια όλων μας μέσα από τα ΜΜΕ, με σενάρια φρίκης και τρόμου, που όλως τυχαίως « διαρρέουν » από Υπουργικά γραφεία ( π.χ. του κυρίου Αβραμόπουλου ) με σχέδια εκτάκτων αναγκών.
Γίνονται όλα αυτά όμως για τα λεφτά ή για κάτι άλλο ; Ο έλεγχος των μαζών, που επιθυμούν να αποκτήσουν οι σημερινοί κυβερνώντες της χώρας μας ( αλλά και ολόκληρου του πλανήτη ), όπως ισχυρίζονται διεθνώς οι συνομοσιολόγοι, ίσως να είναι ένα γεγονός, το οποίο ζούμε και τα τραγικά του αποτελέσματα θα « γευτούμε » σε μερικά χρόνια.
Σε ερώτηση προς βιολόγο γενετιστή, εάν είναι δυνατόν να παραχθεί ιός, ο οποίος να είναι « προγραμματισμένος », έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί μετά από συγκεκριμένο χρονικό διά-στημα, η απάντηση που πήρα ήταν θετική ! Όταν μάλιστα ρώτησα, εάν υπάρχει περίπτωση ενεργοποίησης ενός ιού μέσω ενός καταλύτη, που θα μπορεί να εισαχθεί από τον αέρα ή την διατροφική αλυσίδα, η απάντηση ήταν επίσης θετική !!! Και αυτό όχι μόνο μας τρόμαξε, αλλά μας πανικόβαλε… επειδή κάποιοι, θέλουν να μας εμβολιάσουν με άγνωστη ουσία
( για την οποία η Κυβέρνηση των ΗΠΑ, βάζει τους πολίτες της να υπογράφουν, πως δεν θα έχουν οικονομικές απαιτήσεις από την κατασκευάστρια Εταιρεία, σε περίπτωση παρενεργειών ή οποιονδήποτε επιπλοκών ), η οποία μπορεί να περιέχει οτιδήποτε…
Δεν συνομοσιολογούμε, αλλά σκεφτόμαστε πόσο βολεύονται όλοι τους, εάν οι πολίτες καταστούν άκρως ελεγχόμενοι… Και άκρως ελεγχόμενος, είναι εκείνος που απειλείται από έναν μεγάλο κίνδυνο, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του και αφήνει την « φροντίδα » και την « ευθύνη » αντιμε-τώπισης του « κινδύνου », στην Κυβέρνηση της Χώρας του…
Εάν τολμήσουμε να ανακεφαλαιώσουμε το ιστορικό του ιού των χοίρων, τον οποίο με αγωνία περιμένουν να μεταλλαχθεί, ώστε να γίνει φονικότερος, θα δούμε πως τον
« γνώριζαν », τον « επιζητούσαν » και τους ήρθε σχεδόν σαν « παραγγελία ».
Στην Παγκόσμια Οικονομική Διάσκεψη του 2008 στην Ελβετία, ειπώθηκε ( κι ενώ τα θέματα που ήταν υπό συζήτηση, ήταν καθαρά οικονομικού περιεχομένου…) χαρακτηριστικά πως : « Είναι παράξενο που επί δεκαετίες, δεν έχει χτυπήσει κάποια πανδημία τον πλανήτη και πως το απολύτως φυσιολογικό θα ήταν, να υπάρχει ακριβώς τώρα » ( δηλαδή την στιγμή που γινόταν η Παγκόσμια Οικονομική Συνδιάσκεψη ) !!!
Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων, που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία - όπως δήλωσε και η Ελληνική Κυβέρνηση - και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων αν-θρώπων, τόσο στη Χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.
Ήδη η Αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς, έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων ( Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και « χορηγούς » των σκευασμάτων ), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ - μέχρι στιγμής, ενώ ξεκί-νησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα, ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς.
Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν - « όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των Νομοθεσιών, έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του, « αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση, απέναντι σε κατασκευάστριες Εταιρίες » και « απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε « στρατόπεδα συγκεντρώσεων »...αντιμετωπίζουν πρώτοι, τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες Χώρες ακολουθούμε...
Σίγουρα δεν μπορούμε μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσουμε όλη την εικόνα, όμως σας δίνουμε κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια, πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...
Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από Χώρα σε Χώρα - στην Αγγλική -
* BIOTERRORISM EVIDENCE
* CRIMINAL CHARGES
* Injunction Mass Vaccinations.docx
Bilderberg, εμβόλια και « γρίπη των χοίρων »
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας « Ημερησία » η Ελλάδα έχει παραγ-γείλει 2.000.000 εμβόλια από την Εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
* 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων, θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
* 3.000.000 εμβόλια από την Εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.
Το θέμα είναι πως αυτές οι Εταιρίες, είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ( Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό ! ) σε διάφορες Χώρες, με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία ( Η Διεθνής « συμμορία » σχεδιάζει μαζική γενοκτονία ).
Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας, διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο, σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία - όπως εξήγγειλε η Κυβέρνηση...!
Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία , γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται, θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στις κοινότητες τους !
Το 1918 η Ελλάδα, είχε γλιτώσει το « μαύρο θάνατο », επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί - περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές Χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως, κινδυνεύουμε από τα εμβόλια !
Στην Νέα Ζηλανδία, ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις Εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της Χώρας τους, στα νύχια της Π.Ο.Υ. , όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί, που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς !
Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών ! Για το σκοπό αυτό, πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω Εταιριών στη Χώρα μας και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στον Ελλαδικό χώρο.
Παρακαλούμε, ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ..., γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς !
Μετά από όλα αυτά, προσωπικά, έχουμε αποφασίσει να μην βάλουμε στο αίμα μας, κάτι το οποίο μπορεί να παραδώσει τον εγκέφαλό μας και τη ζωή μας, σε χέρια άρρωστων πνευματικά ανθρώπων…
Αν η απόφασή μας αυτή είναι και η σωστή, θα φανεί στο μέλλον...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε το Ιστολόγιο Toxotis για τις σημαντικές πληροφορίες που μας έδωσε.
Δημήτριος Ιωαννίδης
Άρχων Πρωτοψάλτης της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως
Ιωαννίδης Δημήτριος
 
Δημοσ.: 554
Εγγραφη: Τετ 21 Ιαν 2009, 11:47:12

Re: ΠΕΡΙ ΓΡΙΠΗΣ

Δημοσίευσηαπό Dionysios » Κυρ 09 Αύγ 2009, 12:15:43

Σεβαστὲ δάσκαλε, σᾶς εὐχαριστοῦμε γιὰ τὴν ἐνημέρωσι καὶ γιὰ τὸ ὅτι μοιράζεστε μαζί μας ἕναν εὐρύτερο προβληματισμό. ἔχω συζητήσει τὸ θέμα μὲ φίλους, καὶ διετύπωσαν ὅτι τὰ μέσα «ἐνημερώσεως» καὶ ἄλλοι παράγοντες ἀρέσκονται νὰ ὑπερβάλλουν καὶ νὰ τρομοκρατοῦν τὸν κόσμο.
Διονύσιος ᾿Ανατολικιώτης, http://www.symbole.gr
e-mail: symbole@mail.com — Skype: dionysios-anat
«γηράσκω ἀεί διορθούμενος», τρίτη 11/7/2000
Άβαταρ μέλους
Dionysios
 
Δημοσ.: 3950
Εγγραφη: Πέμ 11 Σεπ 2008, 21:30:05
Τοποθεσια: ᾿Αθῆναι


Επιστροφή στην ᾿Ιατρική

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron